Alles wat we doen, kost geld. Dat geldt ook voor mij. Koken is een passie, maar ook een passie moet worden betaald.

Bestel je een weekmenu, dan betaal je mij daarvoor € 7,50 per persoon. Goedkoop? Bij McDonalds kan het wellicht voor minder, maar ik ga voor jou naar verantwoorde verkopers, vermijd o.a.  plofkippen en denk steeds weer opnieuw na over waar ik mijn ingrediënten* vandaan haal.

[* Rund- en varkensvlees is volledig afkomstig van Duitse verkopers.]

Een bestelling uit mijn weekmenu kost € 7,50 per persoon. Voor vaste bestellers doe ik iets extra's: per 10 maaltijden gaat er € 10 vanaf: dan kost een maaltijd nog maar € 6,50. [strippenkaart! ]

Betalen gaat à contant bij het afhalen van de maaltijden.

Voor catering en de whiskyproeverij worden maatwerkprijzen afgesproken. Jij bepaalt waar de grens ligt en ik geef de bijbehorende mogelijkeden aan.

Mail mij met vragen over de mogelijkheden > chef.odie@outlook.com